[NEW] Chords Kunci Gitar Cemburu - Eny Sagita Feat Cak Rul Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : Am E Am
Dm Am E lirik terjemahan arti indonesia Cemburu - Eny Sagita Feat Cak Rul download mp3 Am E..

Am
Sore-sore dandan rapi mlakune metu ngguri
E
sajak'e wedi konangan janjian ning pinggir dalan
Am
baline metu tritisan san-san-san-san

Am
Jane opo karepmu sithik-sithik kowe nesu
chords Cemburu - Eny Sagita Feat Cak Rul lyrics E
sajak'e kowe cemburu aku nduwe pacar baru
Am
kowe terus gawe isu…

Am
Mengopo aku cemburu rumangsamu kowe ayu
E
nyawang wae aku wegah opo maneh omah-omah
Am
ora suwe mesti bubrah Brah-brah-brah-brah

Am
Aku milih liyane ora sudi milih kowe
E
nganggur ora nyambut gawe
Am
paling-paling dadi kere re-re-re-re

Musik: Dm Am Dm E Am

Reff:
Dm
Kontal-kantul kowe ora kerjo
Am
arep nglamar Eni mengko mangan opo
Dm
nglamar kowe opo ra ono sing liyo
cord kord chord Cemburu - Eny Sagita Feat Cak Rul kunci gitar E Am
rumangsamu aku iki opo

Int : Dm Am

Dm
Kontal-kantul kowe ora kerjo
Am
arep nglamar Eni mengko mangan opo
Dm
nglamar kowe opo ra ono sing liyo
E Am
rumangsamu aku iki opo

Int : Dm Am

==Ulangi dari awal

Outro : Dm Am E Am