[NEW] Chords Kunci Gitar Mita Maharani - Gelang Tresno Lirik Terjemahan Arti Lagu

Intro : Am Dm G C F Dm E

Am
gelang iki naliko kok gawek ake
cord kord chord Mita Maharani - Gelang Tresno kunci gitar G
ning tanganku sliramu karo janji
Dm
jarene gedene tresnomu…
E
ra kate ninggalke aku

Am
pamit aku lungo mung golek sangu
G
yen wis bali njur mbok jaluk aku
Dm
tresnoku gedene tekatku…
chords Mita Maharani - Gelang Tresno lyrics E
setyo ngenteni sliramu

Dm
nanging tekan sak iki…
Am
tanpo ono kirim warto
B
opo ora kroso…
E
yen tak arep arep sliramu

Reff:
Am Dm
suwi tak enteni tekamu
G C
tresno iki nggedek'ke setyoku
F Dm
nanging sliramu ra ono bali
E
mung gelang iki sing mbok tinggalake

Am Dm
suwi tak enteni tekamu
G C
tresno iki nggedek'ke setyoku
F Dm
mung gelang sing mbok tinggalake
E Am
dadi saksi janji seng tak gondeli

Int. Am Dm G Dm E

==Kembali ke : Reff

Am
gelang iki naliko kok gawek ake
G
ning tanganku sliramu karo janji
Dm
jarene gedene tresnomu…
E
ra kate ninggalke aku

Dm
nanging tekan sak iki…
Am
tanpo ono kirim warto
B
opo ora kroso…
E
yen tak arep arep sliramu

==Kembali ke : Reff

End.
E Am
dadi saksi janji seng tak gondeli